Aksaray Üniversitesi
Eğitim Fakültesi
Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında 6 Öğrenci Projesine Destek Geldi

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerinin farklı konularda hazırladığı projeler, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından, “2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında destek almaya hak kazandı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen programın “2022 Yılı 1’inci Dönem” başvurularına dair sonuçlar açıklandı. Listede Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesinden 6 öğrenci projesi yer alıyor. 6 projede toplam 9 Eğitim Fakültesi öğrencisi görev alırken, proje yürütücüsü öğrencilerimizin isimleri ise şu şekilde: Rabia Özkan, Nihat Gaziüstünel, Mebruke Bekler, Şeymanur Sevinç, Senanur Öztürk, İpek Güngör. Projelere katkı sunan öğrencilerimiz ise, Didem Koçak, Hatice Kakcek ve Fatime Yıldırım’dır.

Öğrencilere ve danışmanlarına teşekkür belgelerinin taktim edildiği programda, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf ŞAHİN, projeleri desteklenen öğrencileri ve proje danışmanı öğretim elemanlarını kutladı.