Güncellendi! Pedagojik Formasyon Kesin Kayıt Listesi

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi için Pedagojik Formasyon Sertifika Programına;

• "Gıda Teknolojisi" bölümü (yeterli sayı oluşmadığından) kabul edilmemiş;
  • Makina-Elektronik ve Matematik Kontenjanları birlikte değerlendirilmiştir.
  • Coğrafya ve Tarih Kontenjanları birlikte değerlendirilmiştir.
  • “Muhasebe ve Finansman­-Pazarlama” bölümüne (uygulama dersi için MEB’de öğretmen yetersizliğinden dolayı) 54 kişi kabul edilmiş olup, öncelik 4. Sınıf ve sonra mezunlara verilmiş, not ortalamasına göre sıralama yapılmıştır.
  • Diğer bölümlerde ise başvuru yapan bütün adaylar kesin kayıt hakkı kazanmıştır.
  • Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, 16-20 Ocak 2017 tarihleri arasında aşağıdaki banka hesap numarasına ücreti yatırıp dekontu fakülteye teslim edeceklerdir.
  • Yedek kayıt hakkı kazananlar 23-27 Ocak 2017 tarihleri arasında aşağıdaki banka hesap numarasına ücreti yatırıp dekontu fakülteye teslim edeceklerdir.

Liste bölümler ayrı ayrı olacak şekilde güncellenmiştir. Güncel liste için lütfen TIKLAYINIZ.

Ücret Miktarı;
Birinci Taksit: 1.027 TL (Binyirmiyedi) (Kayıt sırasında)
İkinci Taksit: 1.027 TL (Binyirmiyedi) (ikinci yarıyılın başında ödenir).

Banka Hesap Numaramız;
Ziraat Bankası Aksaray Şubesi
Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Döner Sermaye Hesabı
IBAN No: TR04 0001 0000 2658 8840 9950 01

Dekontta adayın Adı Soyadı ve TC Kimlik nosu belirtilecektir.
 Açıklamada "Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Birinci Taksiti" diye belirtilecektir.
Dekontar sahsen ya da posta yoluyla alınacaktır. Posta veya kargo yoluyla gönderilen dekontların kaybolması vb sorunlarda fakultemiz sorumluluk kabul etmeyecektir.

NOT 1 : Ücretler Banka Gişelerinden veya İnternet Bankacılığından (Açıklama yazmak şartıyla) yatırılabilecek olup; Kesinlikle ATM’lerden yatırılmayacaktır ve ATM’lerden alınan fişler açıklama yazılamadığı için kabul edilmeyecektir. Her ne sebeple olursa olsun kesinlikle ücret iadesi yapılmayacaktır.

NOT 2 : Daha önce formasyon öğrencimiz olup bazı derslerden kalan öğrenciler başvuru yapmayacaklardır ve ücret yatırmayacaklardır. Kaldıkları ders hangi dönemde verilecekse o dönemin başında dersin kredi tutarındaki ücreti yatırıp dilekçeyle başvuru yapacaklardır.

NOT 3 : Programa başlayanlar, her dönemin ilk haftası içinde, o dönemde pedagojik formasyon eğitimi programı kapsamındaki bazı derslerden muaf olmak için başvuruda bulunabilir. Ancak o dersin içerik açısından fakültemizdeki der ile uyuşması gereklidir. Muaf olunan dersler için öğrencilere ayrıca ücret iadesi yapılmaz.