Fakültemizde [email protected] Projesi Tanıtımı Semineri

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında Fatih Projesi İl Koordinatörlüğü tarafından 16-18 Mayıs Tarihleri arasında Fatih Projesi tanıtım seminerleri fakültemiz konferans salonunda düzenlendi. Açılış konuşmasını Dekan Yardımcımız Doç.Dr. Muhammed SARI ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Ağır’ın yaptığı programa Fen Bilgisi, İngilizce, Matematik, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Okul Öncesi, Sınıf ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümlerinden öğrencilerin yanı sıra akademisyenler de katıldı.  Projenin genel tanıtımı Fatih Projesi İl Koordinatörü Barış KÜÇÜK tarafından yapıldı. Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve V-Sınıf Etkileşimli sınıf yönetimi yazılımı uygulamalı olarak Fatih Projesi İl Eğiticileri Halit Arslan ve İbrahim Aksoy tarafından anlatıldı. Dekan yardımcısı Doç. Dr. Muhammed Sarı, yapılan tanıtımın öğretmen adaylarına oldukça faydalı olduğunu belirtirken, Doç. Dr. Arzu Doğru ise bu faaliyetin öğretmen adaylarının teknolojinin eğitime entegrasyonu sürecindeki katkısına değinerek, ilerleyen yıllarda daha kapsamlı ve uzun süreli planlanması gerektiğini ifade etti. 2 gün ve 4 oturum olarak yapılan seminerler sertifika töreniyle sona erdi.