Aksaray Üniversitesi
Eğitim Fakültesi
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programı

Aksaray Üniversitesi Engelli Koordinatörlüğü ve Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi iş birliği ve Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programı düzenlenmiştir.

Engelli öğrenciler, olağan gelişim gösteren öğrenciler ve aileler başta olmak üzere çok sayıda katılımcının yer aldığı programda; Dr. Öğr. Üyesi Sayın Önder İŞLEK ve Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Ayhan ÖZÇİFÇİ’nin açılış konuşmalarının ardından baro avukatları tarafından ‘Engelli Bireylerin Hakları’ adlı konferans programı gerçekleştirilmiştir. Ardında Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencilerinin işaret dili eşliğinde koro halinde şarkıları seslendirmelerinin ardından farklılık programı sonlandırılmıştır.

Katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.